Zicht 17

9932 BL Delfzijl

tel.   : 0596 62 04 78

mob.: 06 532 722 58

info@pedicurejanette.nl

naar de site van

 

Bel of mail voor een afspraak, ook bij u thuis!

 

home

afspraak

wegwijzer

specialiteiten

foto's

voetverzorgingtips

handige links

cadeaubon

veel gestelde vragen

provoet pedicure

contact

 

Pedicure behandeling betaald door zorgverzekeraar

 

Zorgverzekeraars vergoeden in sommige gevallen de pedicurebehandeling voor diabetici en reumapatiŽnten, informeer bij uw verzekeraar

home > deze site

Over deze site

 

Met de toegang tot en het gebruik van deze website stemt u als gebruiker in met de volgende voorwaarden:

 

Disclaimer

Pedicure Janette zal zich inspannen om de op deze site verstrekte informatie steeds zo juist en volledig mogelijk te laten zijn. Zij kan echter niet garanderen dat de aard en inhoud van de informatie juist is. Zij is niet aansprakelijk voor eventuele schade die de bezoeker van de website en/of derden lijden als gevolg van het gebruik van deze site en de op de site verstrekte informatie. Zij kan het continu en foutloos functioneren van deze site niet garanderen. Zij heeft de op deze site opgenomen verwijzingen naar andere websites (hyperlinks) en andere informatiebronnen slechts als informatie voor de gebruiker van haar website opgenomen. Zij kan niet garanderen dat de inhoud van de betreffende informatiebron, de in die informatiebron gedane aanbiedingen of andere in de betreffende informatiebron vermelde zaken juist zijn. Pedicure Janette is dan ook niet aansprakelijk voor schade die de bezoeker van deze site en/of derden lijden als gevolg van het gebruik van de bedoelde hyperlinks en andere informatiebronnen.

 

Site feedback

Ondanks de voortdurende zorg en aandacht die de webmaster aan de samenstelling van de site en de daarin opgenomen gegevens besteedt, geeft de webmaster geen garanties op de volledigheid, juistheid of voortdurende actualiteit van de gegevens. Indien gegevens niet correct zijn kunt u dit laten weten door een email te sturen. Wijzigingen en aanvullingen kunnen te allen tijde en met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving door de webmaster worden aangebracht.

 

Copyrights

(her)publicatie van artikelen, fotoís of andere inhoud van deze site is toegestaan mits voorzien van bronvermelding. De website www.pedicurejanette.nl is eigendom van Pedicure Janette. Het is uitdrukkelijk niet toegestaan een wijziging aan te brengen in de uiterlijke verschijningsvorm van de internetsite www.pedicurejanette.nl. Vragen en/of opmerkingen? Stuur een email.

 

©PedicureJanette 2006-2015

 

 

Cadeau tip:

 

Geef ook eens een pedicurebon cadeau. Ze zijn bij mij verkrijgbaar vanaf

Ä 10,-

 

 

 

Vaste prijs:

 

Vanaf 1 jan. 2015 geldt voor alle behandelingen een vaste prijs van

Ä 23,50